Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,23 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Moje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Nejnovější recepty
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno před 20 hodinami
Sýrové placky s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 23 hodinami
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno 29. 7. 2025 17:20:22
Pomerančová zmrzlina
Přidáno 29. 7. 2025 13:01:03
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno 29. 7. 2025 06:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený čaj
Janina007 před 8 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
Madlenka123 před 9 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
danielmunzig před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
REMTA Roman před 10 hodinami
Vyletněná meruňková marmeláda
Cambel před 10 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
ajapanackova před 11 hodinami
Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce
cora666 před 13 hodinami
Sušenkový koláč
Jirka55221 před 13 hodinami
Bleskový kefírový koláč s ovocem
Eri86 před 14 hodinami
Kynutý makový závin
Jara24 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jahodová tresť,
jahodové gaspacho,
ostužiny recept,
jahodové pochutnanicko,
jahoda trest,
jahodová mňamka,
jahodové gaspaco,
jahodové gaspazo,
jahodové gaspatcho,
jahodové gaspacho recept,
boruvkove gaspacio,
jahodové gaspacco,
jahodvá trest,
gazpacho recept,
gaspacho,jahody,
jahodové gaspacio,
jahodová tresť do zmrzliny,
jahodova polévka apetit,
gazpacho top,
trest jahoda
Suroviny:
jahody,
borůvky,
lusk vanilkový,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
limetka,
med,
krém
Komentáře (15)
A díky všem za kladné ohlasy