Bezlepkové rýžové koláčky

Zauberin Kuchařka: Zauberin

Doba přípravy: 30 min 2 porce Dietní recepty , Bezlepkové 2 názory

Suroviny

120 g rýžové mouky
1 vejce
100 g vlašských ořechů
90 g cukru moučka nebo medu (nebo půl na půl)
1 lžička bio kypřícího prášku
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ořechy rozmixujeme na pastu (mixujeme, dokud nepustí olej a nevytvoří hustotu, jako burákové máslo).

  2. Dáme do vetší misky, přidáme vejce, cukr nebo med a kypřící prášek rozmíchaný v rýžové mouce. Vytvoříme těsto, husté asi jako na linecké.

  3. Tvoříme kuličky, které obalujeme v mouce (aby se nelepily), rozplácneme na placičky a dáme na pečící papír na plech. Vidličkou můžeme udělat na povrchu dírky.

  4. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi 10 min, podle druhu trouby. Vydrží i několik dní.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezlepkové rýžové koláčky

Tématické fráze: mochi recept bezlepkové placky z rýžové mouky ryzovy kolacek japonské koláčky kolacky z ryzove mouky mochi koláčky mochi koláčky recept japonské koláčky mochi recept ryzove kolace koláčky mochi rýžový koláček recept recept na mochi bezlepkové kuličky recept japonské koláčky recept rizove koláčky burákové máslo recepty kolacky mochi recepty bezlepkový koláček mochi koláček rýžový prášek

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít