Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Peříčkové houstičky - kaiserky

Kaiserky jsou oblíbeným pečivem ze supermarketů. Ovšem domácí pečivo je domácí. Peříčkové houstičky - kaiserky podle receptu upečete celkem snadno, výsledkem bude křupavý povrch a peříčkově nadýchaná střídka.

Hodnocení receptu je 5,0 (108×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez kynutí

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez kynutí)

20. 7. 2013 21:31

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 389 kJ / 3 678 kcal
Bílkoviny98,85 g
Tuky190,12 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 920 mg
Sodík 6,85 g
Sůl16,97 g
Sacharidy384,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud zbydou do druhého dne, což se stává málokdy, dáme je do hrnce, přikryjeme utěrkou a uložíme do studené trouby.

Houstičky můžeme i zamrazit, nejlepší je to do dvou hodin po vyjmutí z trouby. Po vytažení z mrazničky chutnají jako čerstvě upečené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka68

2. 9. 2015 19:03

Právě jsem dopekla,jsou super:yes::yes::yes: Děkuji za receptík

Marie Nováková

29. 8. 2015 22:18

Zdravím Vás a musím napsat,že kaiserky jsou vynikající,pekla jsem je již 2x a budu péct nadále,všem doporučuji!!!!marus.ruda@seznam.cz

danielle72 danielle72

18. 5. 2015 14:00

Iwakk: Děkuji za bodík - jsem zvědavá, jestli Vám budou chutnat tak moc jako nám ;-)

Iwakk Iwakk

18. 5. 2015 11:30

Vypadají fakt bezvadně, bodík letí a rozhodně vyzkouším.
Mám pekárnu, tak zkusím v ní :-8

danielle72 danielle72

22. 2. 2015 23:24

AjinkaS: Tak to jsem moc ráda, děkuji za bodík i za vyzkoušení :-)

AjinkaS

22. 2. 2015 20:39

Dnes upečeno a jsou opravdu výborné :-p. Ukládám a posílám bodík :yes:

miska

11. 8. 2014 13:06

jsou výborné a krásně vypadají:yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

8. 8. 2014 13:53

Camels: Já jsem moc ráda že jste je vyzkoušeli a že chutnalo :-K:-K;-) Mimochodem, mně právě kynou v míse na večerní akci;-);-)

Camels

8. 8. 2014 13:27

Děkuji. Jsou skvělé :yes:

danielle72 danielle72

7. 8. 2014 20:10

Camels: Ano, také někdy používám sušené ;-)

Camels

7. 8. 2014 18:36

Mohu sušené droždí?

danielle72 danielle72

11. 7. 2014 08:24

kata1105: Káťo, na Topkách si všechny tykáme;-) Moc Ti děkuji za vyzkoušení receptu a za krásnou fotku domácích houstiček :-) Povedly se Ti :yes::-K

kata1105

10. 7. 2014 20:00

Tak jsem dnes vyzkoušela Vaše kaiserky,jsou výýýborné.S těstem se krásně pracovalo a podle některých rad,jsem také dala jen 2 vejce a poloviční dávku droždí.Určitě jsem nedělala naposled :-) Děkuji za receptík :-):-K

Darina Bělohoubková

5. 7. 2014 16:43

Připadají mi těžké a také dost mastné. Ale snědli jsme je všechny. Nicméně nám moc nechutnaly.

sedlakantonin

16. 3. 2014 18:55

Určitě je udělám,děti mají moc rádi čerstvé,dobré pečivo.:yes::yes::-p:-p;-);-)

1 2 3 4 5 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kaiserky ládi hrušky domácí housky ládi hrušky domací houstičky ladi hrusky kaiserky houstičky od ládi hrušky housky podle ládi hrušky recepty ládi hrušky housky housky ládi hrušky domácí housky od ládi hrušky kaiserky recept houstičky podle ládi hrušky houstičky lada hruška housky křupavé houstičky nejlepší křupavé houstičky domácí housticky láďa hruška domácí kaiserky lada hruska housticky kaiserka recept nejlepší kaiserky

Suroviny: mouka hladká, vejce, mléko, olej, sůl, cukr, droždí čerstvé, vejce, mouka hladká, mák, kmín celý, semínka sezamová, semínka lněná, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Peříčkové houstičky - kaiserky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PKP4