Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,48 g |
Tuky | 27,56 g |
Vláknina | 23,32 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova.
Krok 2: Přidáme maso nakrájené na menší kousky, zamícháme a přiklopíme poklicí. Po vydušení vlastní šťávy maso osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Za občasného zamíchání a podlévání udusíme maso téměř do měkka.
Krok 3: Poté přidáme žampióny nakrájené na menší kousky a dusíme ještě asi 15 minut. Přidáme na malé kousky rozebranou brokolici a mrkev nastrouhanou na hrubo. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Příloha dle vlastního výběru.
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v žampiónech s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZBy
Moje poznámka
Hovězí v žampiónech s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZBy
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Suroviny:
přední hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
žampióny,
brokolice,
mrkev,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (3)