Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí chleba Mirečka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 750 min

750 min (720 min příprava + 30 min tepelná úprava)

4. 9. 2013 12:35

Suroviny

Porce: 1 bochník

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 506 kJ / 3 706 kcal
Bílkoviny118,40 g
Tuky22,40 g
Vláknina37,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,63 g
Sůl24,00 g
Sacharidy739,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

jeden bochník Vám nebude stačit :-D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Emine Emine

30. 5. 2016 04:56

Rosta: o klasickém objemu cca 250-280 ml :-)

Dana

30. 5. 2016 01:41

Kdo chce psa bít,hůl si najde....mě vůbec nevadí když je recept víckrát a s úpravami,naopak,mohu ty varianty pořádně porovnat..poměr surovin,co kdo obměnil apod.....Tenhle chleba je fakt moc dobrý,peču i kváskový,peču i chléb v domácí pekárně a tenhle je bezva,pokud s tím má někdo problém,ať to prostě po přečtení surovin přeskočí a hotovo :-p :yes: <3

Rosta

8. 1. 2016 23:47

Ahoj...prosím o radu...hrnek vody o jakém obsahu? ono není hrnek jako hrnek.

Děkuji

Majka8

9. 2. 2014 15:37

Emine:Nenechej se otrávit,recepty dávejte dál:-K

Emine Emine

9. 2. 2014 13:17

Marie: Bohužel odrazuje mě to a za chvíli to tu bude jen a jen pro dokonalé :-(

Emine Emine

9. 2. 2014 13:15

No ono opravdu bude pro příště lepší nic nepřidávat. Nebo se podívat jinam, kde ho za údajnou chybu nebude nikdo kamenovat. Sice jsem tu 3 roky registrovaná a často jsem to tu nevyužívala. Proto mě to hned nenapadlo. Co se týče receptů, moc vařit atd neumím, proto jsem se mohla domnívat, že recepty jsou rozdílné byť v nějakém detailu. A upravovat už stávající recept bych si netroufla..
Promiňte mi, že jsem se vůbec chtěla pochlubit s něčím, co mi udělalo radost, že se mi to hned povedlo.. Příště se na to vykašlu..;-(

Jitkas

9. 2. 2014 11:27

marie: Co je moc, to je moc.....

Marie

9. 2. 2014 10:58

Holky to vůbec nevadí,že podobný chlebík tu je.Každý recept je tu vítaný.Buďte rády,že jsou tyto stránky v oblibě a nekritizujte.
Takovou kritikou kuchařinky jen odradíte od dalších receptů.:yes:

magdalenka magdalenka

11. 9. 2013 14:27

Emine:Chlebík sa ti vydaril, je krásny a skvelý.
Je pravda, že už tu recept je. Si tu zaregistrovaná tri roky, z toho by sa dalo usudzovať, že tu nie si nováčik a vieš, ako to tu chodí. Že je treba vyhýbať sa duplikátom, hoci sem-tam sa to podarí aj skúsenejším TOPákom. Je naozaj treba používať vyhľadávač pred pridaním receptu, aj ty sa to naučíš, ak budeš chcieť.
Všimni si, prosím, pri formulári na pridávanie receptov majitelia webu napísali:"Než přidáte nový recept, zkuste jej vyhledat na Topreceptech, zda už tu není. Duplicitní recepty prosím nepřidávejte, děkujeme."

Emine Emine

11. 9. 2013 14:10

Ivča: Páááni vy jste mi ale znalá a dokonalá... hmmm blahopřeji. Víte ale pro mě to novinka byla a hlavně mám radost, že se mi povedl, jsem totiž vařící a pečící antitalent.. Mohu taktéž okouknout váš profil a recepty? :-?

Emine Emine

11. 9. 2013 14:08

Hanča :No vida a já si myslela, že tu není inu, prostě mi ten recept líbil, chlebík vyšel a chutnal, tak jsem nikde nešmejdila a chtěla se s ostatními podělit o to. Sorry že nejsem chytrá jako vy a peojíždíte před vložením svých receptů všechny ostatní. A mohla bych se kouknout na váš profil a recepty?:-?

Hanča

5. 9. 2013 05:51

Takových chlebů (bez hnětení) je tu několik, ale každý si ho trošku upraví podle svého, tzn. podle své chuti upraví množství soli, kmínu, zrniček, druh mouky, atd. Navíc v původním receptu je mouka a voda v poměru 1 : 1,5 , což je vychytané. Tenhle recept už tu prostě neměl být. :no:

Majka8

4. 9. 2013 23:33

Ivča:Proč?Umíš lepší?Tak se pochlub paní neregistrovaná:-//

Jana Mašindová

4. 9. 2013 19:43

Ivča:Nechápu proč ten smajl s kyselým obličejem a palec dolů. Chlebíček se povedl, srdce se na něj směje. :-K:yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

4. 9. 2013 16:31

Chleba bude dobrý, ale - je tu téměř shodný recept, jen s přidáním octa. Příště se mrkni do vyhledávače, aby se recepty neopakovaly ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: chleba kynutý přes noc pečeme s láďou hruškou chléb kynutý přes noc domácí chleba do trouby pečeme s láďou hruškou chleba domácí chléb kynutý přes noc domaci chléb kynutí přes noc domácí kynuty chleba chleba přes noc pečeme chleba s hruškou domácí chleba domácí chleba přes noc domáci chleba kynutý přes noc chleb přes noc domácí chleba kynuti pres noc domácí chleba v zapekací míse kynuty chleba pres noc kynutí chleba přes noc recepty.vareni.cz chleb-bez-hneteni domácí chleba recept

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, sůl, kmín drcený, voda

TopRecepty.cz

Domácí chleba Mirečka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9jG8