Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šátečky z listového těsta plněné marmeládou

Šátečky z listového těsta jsou oblíbeným dezertem. Jejich příprava je velmi snadná, nezabere mnoho času. Výsledek je chutný a lákavý na pohled. Určitě si je dopřejte po některém z vašich nedělních obědů.

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 9. 2013 12:52

Suroviny pro 2 plechy

2 plechy

Nutriční hodnoty

Energie8 410 kJ / 2 010 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky140,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy165,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Druhé foto jsem vložila pro ty, kteří neznají tvořítko. Dělá se v několika velikostech. Pokud nemáme formičku, můžeme tvarovat čtverce, do jejichž středu dáme marmeládu nebo jinou sladkou náplň, popřípadě můžeme vykrajovat skleničkou a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 9. 2013 09:17

Zdena z JM: A máte nápad, jak to změnit?? Já ne.

Zdena z JM

13. 9. 2013 07:35

Možná byste si měli pozorněji přečíst první komentář od Alky.Ona se přece vůbec nenaváží do Jany Remkové.Ona kritizuje ten způsob,jak se tady chválí a nebo kritizují recepty od různých uživatelek.A v tom má pravdu.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2013 19:37

Dala bych si s chutí hned:-p:-p:-K:-K:-K:-K:yes::yes:

Jana Pá

12. 9. 2013 15:50

Komentáře níže uvedené mají pravdu, někomu to projde a někomu se připisují body:-O, recept od paní J.R. je určitě dobrý, ale máme ho zde několikrát, ale zase se paní J.R. omluvila, takže já to beru;-):-O,, nemá cenu to více komentovat:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2013 15:22

Alka: Já jsem přece napsala "Prosím vás, neudělala jsem to schválně". A opravdu jsem se snažila ten vyhledavač použít. Neumím s ním, je mi to líto. Mnoho jiných uživatelek, s větším IQ, než mám já, dokonce i těch, které mi vyčetli v minulosti, že jsem přidala recept, který tady je už taky mnohokrát vložili recept, který tady je. Já víc nemůžu, než se omluvit. A že jsem napsala, že to mám v paži?? Kvůli lidem, jako jste vy, kteří za každou cenu musejí zarýt, vytvořit nicneříkají diskuzi, která stejně nic nevyřeší, odešla spouta vynikajících kuchařek. Dnes, když něco komentuji, nacházím zde jen lidi, které vůbec neznám, ale to je v pořádku, pochopitelně. Jsem tady mnoho let a jsem zde čím dál tím méně. Jsem jedna z mála, která vydržela být Topreceptům věrná právě proto, že -ne to, ale lidi, jako jste vy MÁM V PAŽI. Nemáte totiž důvod reagovat, vy se potřebujete někde vykecat.

Karel

12. 9. 2013 15:04

Úžasanééééé!:yes:

Irule Irule

12. 9. 2013 14:42

Nechápu co proti receptu máte a proč se navážíte do p. Remkové:-((, ať je tu 10x je to jedno. Prvních 9 přehlédnete a 10. si všimnete, tak proč ne. A navíc tento recept pro začátečníka je výborný, dobře napsaný i vyfocený:yes:. A navíc by tu měly být komentáře přímo k receptu a ne se dohadovat, jestli sem patří nebo ne. Na to jsou kolonky jinde:-!

Míša

12. 9. 2013 13:31

Alko když si tak dotčená:D proč tu píšeš jako anonym a neukážeš nám co si sem přidala ty když se tak oháníš :D

Alka

12. 9. 2013 13:08

fb.lib: já svůj komentář myslela trošku jinak - opět zdůrazňuji, že nehodnotím recept jako takový, ale spíš způsob hodnocení a reakcí na něj. Proč se u tohoto receptu neobjevilo něco ve stylu "už to tu tisíc krát je", ale milion zdvižených palců? Recept může být kvalitní, chutný, rychlý, skvělý, jednoduchý a nevím co ještě, ale je to to samé, jako by se pm vložil někdo recept třeba na pudink. Vždycky lze přeci přidat jen fotku, ne? ;) Pak se to tu zaplácává stále tím samým. Ale někoho. za to prostě zdrbou, některé vyvolené naopak poplácají po zádech. A to mi vadí.

Jana Remková: víte, ani jsem jinou reakci vlastně nečekala. Máte pravdu, opravdu nesleduji Vaše komentáře pod každým receptem, ale to ani nemusím. Myslím, že bohatě stačí například tenhle recept. Stačilo by napsat "ok, máte pravdu, jen přidám fotku" nebo cokołi podobného. Ale chápu, že vlastní kritika se nese těžko a umí ji přiznat jen málo lidí. Nic si z toho nedělejte, jednou k tomu třeba dojdete ;)
Jinak myslím, že je zcela zřejmé, co jsem svým komentářem chtěla říct. Nebyl urážlivý, nebyl agresivní, pomluvačný, lživý nebo neadekvátní. Byl pouze konstruktivní. Tak ať si jej každý přebere po svém, mně už se to tu nechce rozpitvávat a přít se s jinými duchaplnými komentáři ( Majka 8...), které se radši ani nezamýšlejí a jen "drží basu" s kámoškou. A argumenty typu: Proč se do mě zase navážíte, potřebujete se na někom vozit? apod. jsou hodně slabé a myslím, že pod úroveň. Všichni víme, že to není o tom. Neznám Vás a v bazálu proti Vám nic nemám, takže tenhle argument je fakt mimo.
A ještě jedna poznámka: Moc se mi nehce věřit, že by někdo tak odkojený TOPkami jako Vy neuměl použít vyhledávač anebo se domníval, že mezi 33000 recepty nebude něco tak jednoduchého jako listové taštičky s marmeládou,hmm? :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2013 12:48

Majka8: nedělám, mám to "v paži":-D

Majka8

12. 9. 2013 12:04

Jana Remkova:Neregistrovaný:no::no::no: tu vždy jen prudí,nic si s toho nedělej.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2013 11:49

Prosím vás, neudělala jsem to schválně:-S

Alka: Mi se taky nelíbí rýpání do "méně oblíbených", ale to bys musela Toprecepty více sledovat, aby sis sem tam přečetla mé komentáře. Zase se potřebujete do někoho navézt? Tož lidi do mne, mi je to jedno.

fb.lib fb.lib

12. 9. 2013 09:17

Alka:Bohužel máš pravdu ale budu psát za sebe.Hodnotil jsem recept a vůbec jsem si nevšiml od koho je, ani kolikrát tu je.U mě nehraje roli ani fotka i když kolikrát člověk přijde z fotky na dobrý nápady.Prostě je skvělý jednoduchý ,rychlý a pro mě zaslouží boda. Duplicitní recepty by si měl dávat do pořádku Admin.Jediný co můžeš udělat mu to nahlásit a on posoudí zda jsou recepty stejné.Pokud ano měl by recept odeslat vkladateli na email s tím že je duplicitní a vymazat ho.Duplicitní recepty jsou ty co mají stejné suroviny a stejný pracovní postup.Díval jsem se na to jak uvádíš Pudinkové řezy se zakysanou smetanou.Žádný duplicitní recept jsem nenašel jsou podobné,jeden se váží ,další je hrnkový na jinou se dává více druhů pudinku a každý má možnost si vybrat. Dajda která to napsala to brala podle názvu a to se přeci nedá.Zrovna tak nemůžeš podle dvou receptu posuzovat celý web.:-K ;-)

finneta

12. 9. 2013 09:14

Alka:už se to tu opravdu řešilo několikrát. a plně s tebou souhlasím. je to nefér. navíc, aby takhle zkušená kuchařka dala recept na šátečky z kupovaného listového těsta? to je snad i pod její úroveň. :-//:-// ale máš pravdu. kastování je tu pořád. někdo sklízí body, pochvaly a plácání po zádech, někdo upozornění.:-(:-(

Frantiska Frantiska

12. 9. 2013 09:06

Jinak pani Remkove poradim jak pouzivat vyhledavac. Do vyhledat recept napisu Šatečky, pak dam enter a dam seradit podle datumu A-Z a hned je to tam hezky videt. Není to nic sloziteho ceho se clovek musi bat.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: listové těsto s marmeládou šátecky z listoveho testa taštičky z listového těsta s marmeládou marmeladové šátečky z listoveho těsta recepty z listového těsta taštičky z listového těsta plněné lístové těsto šátečky s marmeládou recepty z listového těsta sladké listove satecky listove testo marmelada sladké šátečky z listového těsta listové těsto recepty plněné šátečky z listového těsta videorecept listové těsto recepty sladké satecek z listoveho testa listové těsto šátečky plněný šáteček z listového těsta listove testo s dzemem plněné lístkové těsto recepty

Suroviny: těsto listové, marmeláda, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Šátečky z listového těsta plněné marmeládou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0MjK