Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 035 kJ / 3 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,09 g |
Tuky | 85,98 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 430,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
Moje poznámka
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw6X
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 16 minutami
Domácí kečup
MarketaBod před 26 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 53 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 3 hodinami
Tématické fráze:
výroba špaget,
špagety toscana,
špagety carbonara recepty blesk,
výroba špaget recept,
špagety toscana recept,
recepty sama doma,
spagety panna,
přístroj na špagety,
recept penne alla toscana,
marinovaný žloutek,
spagety vyroba,
sama doma špagety carbonara,
toscana špagety,
špagety carbonára po italsku,
recept na špagety carbonara,
špagety ,,toscana,
špagety ,,toscana,
špagety toskana,
vyroba zeleninovych spaget,
obrázek špagety po italsku
Suroviny:
šunka uzená,
těstoviny špagety,
parmazán,
smetana,
žloutek,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
žloutek,
cukr,
sůl
Komentáře (55)
magdalenka: Italove podavaji pastu zasadne horkou
jen jsem udělala to, co se psalo:
a vložla jsme samotný žloutek tak ,jak bylo psáno, na 3 hodiny a pak jsem ho v pohodě vyndala a bylo to prima,ale proč v takovém množství, jak jsi se ptala, tak zase jak písi, sjed do Prahy a optej se ho, já nejsem odsud, a má i telefon,
Já se neptala, udělala a bylo to prima, dal jsem se tím nezabývala, asi to má svůj duvod i původ
žloutek po 3 hodinach marinovan, vi co děla a píše..
a na to Ti neodpovim, ale jak mi včera říkal syn, to vše jsou italské technologické postupy, které amatéři neberou, ale čas je to naučí sám, já jsem si pak cukr i sůl zpracovala podle sebe na něco jiného, tak výsledek byl skvělý, a já se hluboce klaním panu kuchaři, nejen že umí, ale že není suchý konzervativní čec
dělala jsem to porpvé, divila jsem se, ale pokud jde o zloutek, udělám radši vše podle rady ukušeného odborníka, nže bych riskovala zdraví cel rodiny, asi tak