Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,14 g |
| Tuky | 16,82 g |
| Vláknina | 32,89 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 547 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Moje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Nejnovější recepty
Knedlíky z toustového chleba
Přidáno před 1 hodinou
Mini listové zákusky s krémem
Přidáno před 4 hodinami
Saltimbocca podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Guláš mistra uzenáře
Přidáno před 16 hodinami
Jablečný štrúdl z pivního těsta
Přidáno před 16 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarůžková pomazánka
Josef05 před 8 minutami
Kuřecí polévka
Lida.Rose před 12 minutami
Vepřový plátek v paprikové šťávě
Leni1970 před 16 minutami
Snadné zapečené brambory
Vyvrtka před 45 minutami
Vánočka z domácí pekárny
Jan Vrba před 47 minutami
Vepřové kostky s hořčicí
Zbynek Hladik před 55 minutami
Pečené vepřové koleno
[email protected] před 57 minutami
Kuřecí prsa "Caprese"
bludicky před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Susanna před 1 hodinou
Květák s hráškem na paprice
Gloxi před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí plátky,
doba dušení hovězího masa,
boloňská omáčka v papiňáku,
hovezi na duseni,
hovezi platky s omackou,
dušení hovezího masa,
jak dlouho se dusi hovězi maso,
hovězí plátky recepty,
hovezi platek,
jak dlouho dusit hovězí plátky,
jak dlouho dusit hovezi maso,
složení boloňské omáčky,
hovezi doba duseni,
hovězí plátek recept,
hovězí omáčky,
hovězí omacka,
hovezí plátky recept,
recepty omáčky obrázky,
hovězí plátky na houbách,
hovězí boloňská omáčka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
česnek,
omáčka boloňská,
mrkev,
celer,
olivy ve slaném nálevu,
škrob,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...