Přílohová cuketa
Léto je v plném proudu, a tak přemýšlíme, do čeho všeho cuketu zahrnout. Nakrájenou na kostky ji podusíme ve vlastní šťávě, dochutíme máslem, česnekem a zelenými bylinkami a můžeme podávat jako skvělou přílohu k masu místo brambor.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohová cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5QB
Moje poznámka
Přílohová cuketa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5QB
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 36 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 37 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 39 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 39 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 50 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Tématické fráze:
cuketa podle ládi hrušky,
cuketa recepty,
recepty z cukety,
cuketa recept,
cuketa ve vlastní šťávě,
mladá cuketa recepty,
mladá cuketa recept,
cuketa na másle,
recepty z mladé cukety,
recept z mladé cukety,
mladé cukety recept,
mladá cuketa priloha,
recepty ládi hrušky cuketa,
recepty ládi hrušky z cukety,
recepty s cuketou,
tncz nova lada hruška cuketa,
cuketove recepty,
recept mladá cuketa,
recept z cukety,
cukety ve vlastní šťávě
Suroviny:
cuketa,
kmín celý,
sůl,
máslo,
pažitka
Komentáře (19)
Je to výborné a je škoda z toho dělat přílohu ;) Nechá se to jíst jen tak samotné a je to mňamka ;)