Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 879 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,30 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 35,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí závitky Adobado
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Dy
Moje poznámka
Kuřecí závitky Adobado
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Dy
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 15 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 4 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 5 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 5 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 5 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 9 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 9 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
kureci zavitky,
recept na kuřecí závitky,
adobado,
recepty na kuřecí závitky,
kuřecí závitek,
recept kuřecí závitky,
recepty kuřecí závitky,
koření abodabo,
recept kureci zavitky dopeceni v troube,
recepty kuřecí maso závitky,
kuřecí závitek recept,
závitky z drůbežího masa,
kuřeci závitky recept,
závitek kuřecí,
recepty kureci závitek,
recept - kuřecí závitky,
s kuřecí recepty,
jak péct kuřecí závitky?,
závitky z kuřecího masa,
kuřecí zavitek v solamylu
Suroviny:
kuře,
salám šunkový,
pórek,
párky,
koření,
vývar drůbeží,
solamyl,
sůl
Komentáře (12)
Složení: Sůl max. 30%, paprika sladká a uzená, glutaman sodný, česnek, cibule, tymián, koriandr, pepř černý, petrželová nať, oxid siřičitý SO2.
Použití: - Nakládaná masa a sýry (všechny druhy sýrů a masa)
- Marinády na potírání pečených mas
recept samozřejmě ukládám, vyzkouším a posílám plusový bodík - kuřecí masíčko je vždycky dobrůtka