Suroviny
Porce: 6 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 969 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 4,73 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový džem s kousky jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNp6
Moje poznámka
Borůvkový džem s kousky jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNp6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 9 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 49 minutami
Dršťková polévka I
Darwin před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 2 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 3 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 3 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 4 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 5 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
džem z kanadských borůvek,
kanadské borůvky džem,
kanadské borůvky recept,
džem z kanadské borůvky,
boruvkovy džem recept,
boruvkovy džem z kanadskych boruvek,
borůvkový džem s jablky,
kanadská borůvka recepty,
boruvkovy džem s jablky recept,
džem z kanadských borůvek/příprava,
marmeláda z kanadských borůvek recepty,
kanadské borůvky recepty,
recept na marmeladu z kanadskych boruvek,
recept boruvkovy dzem s jablky,
recept na džem z kanadských borůvek,
džem s kanadskych boruvek,
borůvkovy dzem,
džem borůvka jablko recept,
borůvkový džem jablky,
džem borůvky s s jablky
Suroviny:
borůvky,
jablko,
cukr želírovací
Komentáře (10)