Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota20 015 kJ / 4 784 kcal
Bílkoviny9,98 g
Tuky10,08 g
Vláknina16,85 g
Cholesterol83 mg
Sodík109 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 115,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Krájení jablek si můžeme usnadnit tím, že použijeme kolečko, které používáme na bramborový salát. Pokud jsou jablka tvrdší, pokrájíme je neoloupaná na dílky, odstraníme jadřinec a protlačíme až k slupce (obr.2 a 3). Pak slupku odtrhneme nebo zespoda odřízneme. Pokud jsou jablka měkčí, oloupeme je a po kouskách "protlačujeme", až nám zbyde v ruce ohryzek (obr.4).

Zdroj: noviny Blesk

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Vaclav Fronek

28. 9. 2010 09:51

Doprčic Hello co mám dělat dřív. Nesmíš tak rychle. +bodík 1

zizala

27. 9. 2010 21:24

...hm, s kávou, to by mohlo být dobré :-p:yes:

ivulinka

27. 9. 2010 20:56

Chuť tohoto receptu si nedovedu představit, ale proč ne;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: marmeláda z jablek džem z jablek marmelády z jablek recepty z jablek jablka džem marmeláda z jablek recept marmeláda s jablek vaříme z jablek marmeláda z letních jablek jablka marmeláda džemy z jablek zavařenina z jablek džem z letních jablek zavareniny z jablek marmeláda jablka pikantní jablka marmeladaz jablek recepty z letních jablek mermeláda z jablek co dělat z jablek

Suroviny: jablko, šťáva jablečná, káva instantní, koňak vaječný, skořice mletá, koření hřebíček, cukr, gelfix

TopRecepty.cz

Pikantní džem z jablek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7Eg