Masovo-mangoldové bochánky

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 1hod 2 porce Mleté maso 1 názor

Suroviny

250 g mletého masa
150 g mangoldových listů
1-2 vejce
sůl
pepř
česnek
3 lžíce strouhanky
100 g Nivy
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mangold rozmixujeme.

  2. Zmiešame mangold, mäso, 1 vajce, soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Zahustíme strúhankou.

  3. Z mäsovej masy vyformujeme 2 väčšie bochníčky, do ktorých urobíme jamky tak veľké, aby sa do nich vošlo vajíčko ( robím malou naberačkou ).

  4. Dáme do rúry na 20 min pri 180°C piecť.

  5. Potom vyberieme, do každej jamky rozklepneme vajíčko, posypeme Nivou a dáme opäť do rúry zapiecť.

  6. Podávame so zem. kašou, zemiakmi, obložené zeleninou.

Poznámka

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Masovo-mangoldové bochánky

Tématické fráze: mangold recepty masove bochánky mlete maso s mangold babicovy recepty masové bochánky