Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 449,43 g |
| Tuky | 72,41 g |
| Vláknina | 73,85 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 32 minutami
Opilcův kapr
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 54 minutami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 1 hodinou
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 1 hodinou
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 2 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 2 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 2 hodinami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 2 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.