Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 192 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 17,52 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohová červená řepa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xq5
Moje poznámka
Přílohová červená řepa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xq5
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 5 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
cervena repa recepty,
loupání červené řepy,
recepty z červené řepy,
přílohy z červené řepy,
žlutá řepa recepty,
červená řepa recept,
buraczki,
buracki recepty,
červená řepa loupání,
burački,
červená řepa v receptech,
cervena repa polsky recepty,
červena řepa recepty-,
buracki polský,
přílohy červená řepa,
recept příloha červená řepa,
recepty ládi hrušky na minutky,
priloha cervena repa,
červená řepa jako přiloha,
repa recept
Suroviny:
řepa červená,
máslo,
mouka,
citron,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (1)