Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí po cikánsku

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

16. 12. 2014 13:40

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 371 kJ / 1 523 kcal
Bílkoviny102,51 g
Tuky116,48 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,65 g
Sacharidy14,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doufám, že mne nikdo nebude kamenovat za název, který je podle nových pravidel EU diskriminační :-D. Já nejsem restaurace :-)

Zdroj-Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2020 13:46

Veronika.Hrozna: Jsou podobné chlupatým knedlíkům :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 1. 2020 08:27

JanaDorazinova: No zkusím, jestli to ten můj spolehlivě neknedlový týpek, spapá !

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2020 00:37

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 1. 2020 18:40

JanaDorazinova: Ehm, že jsem tak drzá, ale co to tam máš za speciální knedlu, k tomu ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2020 11:37

Petra Dvor.: jéé, děkuji a mám radost, že chutnalo :-)

Petra Dvor. Petra Dvor.

10. 1. 2020 22:04

Dobrý den, přidávám fotečku. Chlapy se olizují. <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2014 01:49

sunny.sofi::-D

sunny.sofi sunny.sofi

28. 12. 2014 22:09

Pěkný kňourek:yes:
A když jsme u toho názvu (dle EU) - že byl vývar s černým pivkem?:-D;-):-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 12. 2014 23:17

Anna Kocikova:;-) díky :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 12. 2014 21:29

Janko,teda ve Tvém podání ten kaneček vypadá velice dobře:-p:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 12. 2014 23:03

Hrašuľka.Hráštek:;-) díky :-), dobré vědět:-))

Janull

17. 12. 2014 20:21

Receptík se mi moc líbí,určitě vyzkouším,kančí maso mám .yes:-)

Hrašuľka.Hráštek

17. 12. 2014 18:30

Jana Remkova: Tento recept prišiek v tú najpravejšiu chvíľu, lebo sa mi v mrazničke schováva kus diviaka.;-):-p :yes::yes::yes:


1974andrea: "Po cigánsky" sa volá každé jedlo, kde základom je kusisko mäsa a k tomu môžeš pridať všetko, čo máš po ruke a hlavne sa to pripravuje dlhšiu dobu.:-):-D Toto vysvetlenie mi dala pre vyše pol storočím Rózsanéni - pravá a nefalšovaná cigánska "vodkyňa", ktorá robila tie najlepšie jedlá, na ktoré v živote nemala žiadny recept.:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 12. 2014 00:25

1974andrea: No jo, ty uvádíš snad většinou sebe, ne? :-D

1974andrea 1974andrea

16. 12. 2014 23:51

Jana Remkova:Jáááák nikdo neuvádí? Já třeba pokaždý;-) I když je tam třeba jenom nápad:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí kýta po cikánsku kančí hlava kančí hlava recepty kančí plec recepty vepřová plec po cikánsku kančí kanci maso po cikansku kanči recepty slovník cigánský omáčka po cikánsku kančí recept kanči hlava recept kančí plec recept kančí plecko recepty kanec po cikánsku kančí maso kančí gu po cikánsku krkovice po cikansku krkovička po cikánsku

Suroviny: plec kančí, sádlo, slanina anglická, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín celý, tymián, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, vývar masový

TopRecepty.cz

Kančí po cikánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2o8j