Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na másle

Díky možnosti zakoupit čerstvou rybu takřka celý rok, můžeme připravit pstruha vždy, když na něj dostaneme chuť. Křupavá vypečená krustička z hladké mouky a směsi koření je nejlepší při smažení na másle nebo na směsi másla s olejem.

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 8 min

10 min (2 min příprava + 8 min tepelná úprava)

20. 3. 2009 00:05

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie947 kJ / 226 kcal
Bílkoviny2,69 g
Tuky16,80 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,00 g
Sacharidy15,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět moje práce z Valentina

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

20. 3. 2009 00:10

ty brďo Jani ty jedeš:-) a samé bezva recepty , ta fotka se ti povedla ..... a ta buchta vedle, jééé já nestíhám... dávám ti bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na másle pstruh recepty pstruh na másle super recept recept pstruh na másle recepty pstruh na másle pstruh na másle recept pečený pstruh na másle recept na pstruha na másle pstruh pečený na másle pstruh na másle a kmíně jak udělat pstruha recept na pstruhy na másle recepty pstruh pstruh recept smazeny pstruh na másle pstruch na masle jak se dela pstruh pstruh na kmíně recepty na pstruha na másle pstuh na másle

Suroviny: pstruh, máslo, mouka hladká, koření na ryby, kmín celý, olej olivový

TopRecepty.cz

Pstruh na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5Qv