Hovězí závitek plněný rýží s hráškem

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

3 plátky hovězího masa
3 sáčky rýže
plechovka hrášku
2 cibule
sůl
pepř
hladká mouka
voda na zahuštění
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme a okořeníme.

  2. Rýži si uvaříme, ale jen krátce, aby se pak v závitku nerozvařila. Já vařila 5 minut. D

  3. o uvařené rýže přidáme hrášek a plníme závitky, které pak smotáme.

  4. Na pánvi si rozpálíme olej a zesklovatíme cibuli do hněda.

  5. Pak přidáme závitky a ze všech stran restujeme.

  6. Poté podlijeme a dusíme do měkka. Až bude maso měkké, vyjmeme ho a omáčku zahustíme. Můžeme přidat, jako já, 2 lžíce okurkového láku. Já mám domácí naložené okurky a dávám provařit i s naloženou cibulkou a mrkví. Kdo nemá, nemusí být.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí závitek plněný rýží s hráškem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: plněné hovězí závitky plnėný hovězī závitek závitky plněné rýží ryze aby se nerozvarila hovězí závitky s rýží ryze a omáčka s hráškem hovezi zavitkz plněné rýží plněné závitky s rýží omáčka s hráškem mrkví šunkou okurkem hovězí-závitek-rýže zavitek s ryží omáčka k rýži s hraskem

Zapomněl/a jsem heslo