Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 996 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,00 g |
| Tuky | 63,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené toasty s blaťáckým zlatem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRJL
Moje poznámka
Zapečené toasty s blaťáckým zlatem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRJL
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 10 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 14 minutami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 14 minutami
Cuketová buchta
Ricmond před 18 minutami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 56 minutami
Francouzská cibulačka
co.coze před 1 hodinou
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 1 hodinou
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 1 hodinou
Dýňový koláč
DitaB před 1 hodinou
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 1 hodinou
Kmínová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené tousty,
recepty z blaťáckého zlata,
pomazánka z blaťáckého zlata,
recepty blatácké zlato,
blatacke zlato recepty,
recepty na zapečené tousty,
cutna mi blatacke zlato,
recept na zapečené tousty,
tousty,
recept s blatáckym se zlatem,
recepty na zapeceny tousty,
recept s blatackym syrem,
blatackym zlatem,
blaťácké zlato,
recepty s blaťáckým,
chlebíčky s blatáckým zlatem,
recepty s blatáckým syrem,
recept s blaťáckým zlatem,
toasty recepty
Suroviny:
sýr blaťácké zlato,
šunka,
smetana na vaření,
veka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Bod už tam samozřejmě je