Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 996 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,00 g |
| Tuky | 63,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené toasty s blaťáckým zlatem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRJL
Moje poznámka
Zapečené toasty s blaťáckým zlatem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRJL
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 11 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 11 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 13 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 7 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 8 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 9 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 10 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 12 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 12 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené tousty,
recepty z blaťáckého zlata,
pomazánka z blaťáckého zlata,
recepty blatácké zlato,
blatacke zlato recepty,
recepty na zapečené tousty,
cutna mi blatacke zlato,
recept na zapečené tousty,
tousty,
recept s blatáckym se zlatem,
recepty na zapeceny tousty,
recept s blatackym syrem,
blatackym zlatem,
blaťácké zlato,
recepty s blaťáckým,
chlebíčky s blatáckým zlatem,
recepty s blatáckým syrem,
recept s blaťáckým zlatem,
toasty recepty
Suroviny:
sýr blaťácké zlato,
šunka,
smetana na vaření,
veka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Bod už tam samozřejmě je