Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 679 kJ / 1 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,33 g |
| Tuky | 20,84 g |
| Vláknina | 33,15 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 899 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 184,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPYW
Moje poznámka
Dušený lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPYW
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 34 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 13 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 42 minutami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 55 minutami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 12 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 14 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 15 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
lilek recept,
dušený lileklilek,
lilek dušený s celerem,
lylek dušený,
dusene lilky,
portobello lilek,
dušené baklažány,
recet duseny lilek,
lylek dušený,
dudušený lilek,
dušený lile,
lilek recept top recepty,
dšený lilek recepty,
recepty z lilku dušený,
duseny lillek,
dušený lilek na těstoviny,
lilek,
dušený baklažán,
dusečny lilek
Suroviny:
lilek,
žampióny,
cibule,
fazolky zelené,
kukuřice,
vývar zeleninový,
protlak rajčatový,
olej,
pepř,
sůl,
smetana sladká,
mouka hladká,
nať celerová
Komentáře (3)