Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na silnější plátky, jen tak lehce poklepeme paličkou, osolíme a naložíme do oleje, smíchaným s kořením.
Krok 2: Necháme asi 2 dny uležet v lednici.
Krok 3: Před grilováním včas vyndáme maso z lednice, aby nebylo studené. Maso grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran.
Zveřejněno 7. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRDD
Moje poznámka
Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRDD
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 1 hodinou
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 1 hodinou
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 1 hodinou
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 3 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprove na rozni,
krkovice na rožni,
gyros na rožni,
maso na rozneni,
rožnění selete,
rožnění recepty,
maso na rozni,
recepty rožnění,
rozneni selat,
jidla na rozni,
příprava selete na rožnění,
příprava selete na rožnění,
pečená krkovice na rožni,
plátky krkovice na rožni,
recepty na rožnění,
pizza šumperk,
kanec recepty na rožni,
sele plátky na houbách,
rožnění krkovice,
vepřové na rožnění
Suroviny:
plec vepřová,
koření sele na rožni,
sůl,
olej
Komentáře (3)