Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na silnější plátky, jen tak lehce poklepeme paličkou, osolíme a naložíme do oleje, smíchaným s kořením.
Krok 2: Necháme asi 2 dny uležet v lednici.
Krok 3: Před grilováním včas vyndáme maso z lednice, aby nebylo studené. Maso grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran.
Zveřejněno 7. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRDD
Moje poznámka
Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRDD
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 9 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 10 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 10 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 18 minutami
Karamelový dezert
thekumsen před 19 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 2 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 3 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 5 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 5 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 5 hodinami
Tématické fráze:
veprove na rozni,
krkovice na rožni,
gyros na rožni,
maso na rozneni,
rožnění selete,
rožnění recepty,
maso na rozni,
recepty rožnění,
rozneni selat,
jidla na rozni,
příprava selete na rožnění,
příprava selete na rožnění,
pečená krkovice na rožni,
plátky krkovice na rožni,
recepty na rožnění,
pizza šumperk,
kanec recepty na rožni,
sele plátky na houbách,
rožnění krkovice,
vepřové na rožnění
Suroviny:
plec vepřová,
koření sele na rožni,
sůl,
olej
Komentáře (3)