Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 817 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,22 g |
Tuky | 45,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé vaječné tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBMk
Moje poznámka
Rychlé vaječné tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBMk
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
rychlé tousty,
vaječné recepty,
tousty recept,
vaječný toast,
vaječné toasty,
tousty,
rychlé recepty,
tousty recepty,
recepty z vajec,
rychle toasty,
recepty na toasty,
zapečené tousty s nivou,
vaječný toasty,
vaječná omeleta a toust recept,
tousty ve vajičku,
chléb ve vaječném těstíčku s parmazánem a bylinkami,
tousty s nivou,
rychlý toust,
toasty recept,
vajecna omeleta v toast
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
cibulka jarní,
máslo,
sýr eidam,
sůl,
pepř bílý,
paprika sušená sladká,
pažitka
Komentáře (3)