Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Kdo má rád pálivé jako já, přidá Tabasco!
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Moje poznámka
Čína po česku - rychlá a dobrá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4KVn
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí quiche
TotalMudla před 40 minutami
Máslová krupková polévka
poirotka před 1 hodinou
Kuře po vracovsku
poirotka před 1 hodinou
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 4 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
čína po česku,
dobrá čína,
jak uvařit dobrou cinu,
recept česká čína z vepřového,
recept na dobrou čínu,
čína po česku recept,
cina z leca,
rychlá vepřová čína,
dobrá čína recept,
jak udelat dobrou cinu,
rychlá čína z vepřového masa,
rychlá čína,
recept na čínu po česku z vepřového,
vepřová kýta nejlepší recepty,
vepřová plec nejlepší recepty,
čína s oříškama,
dobrá vepřová čína,
dobra cina z vepřoveho,
čína z oříškama recept,
recept čína po česku
Suroviny:
maso vepřové,
arašídy,
moravanka,
sůl
Komentáře (4)
Tento recept jsem si přinesla z nemocnice (jak to dřív chodívalo, o čempak se ženské baví), v době, kdy ještě čína na talíři nebyla známá a pronikala jen zvolna, tudíž vše, co se trochu lišilo od našich klasických jídel - byla "čína". Stačil burák a sója a bylo jasno...
No jelikož je to asi 30 let, co ten recept mám z jihlavské nemocnice, už jsem si zvykla, za 30 let se hodně změnilo všude i na našich talířích, tak se omlouvám za sílu zvyku a vzpomínek...
Ale mohu to nazvat jinak, recept je velmi rychlý a zas tak nejedlý není, že je škoda ho sem nedat - tedy jak pro koho.
Výhodou pro mne večer jsou rychlovky a tohle je.