Kuře otrlého farmáře

Danca Kuchařka: Danca

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

4 kuřecí prsa
1 balíček koření na steak ( Vitana )
2 polévkové lžíce oleje
2 jarní cibulky nebo kousek pórku
1-2 čerstvé feferonky
2 Romadury
200 ml smetany ( 31% )
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme přes vlákno na silnější plátky, dáme do mísy, přisypeme koření, přidáme olej a řádně promícháme. Můžeme nechat odležet v chladu, ale nemusíme.

  2. Okořeněné maso naskládáme v jedné vrstvě do zapékací nádoby, přidáme nakrájenou jarní cibulku ( pórek ), nasekanou feferonku a navrch poklademe na plátky nakrájený Romadur.

  3. Vše zalijeme smetanou a dáme péct na 170°C přibližně na 30 minut, až se maso propeče a povrch začne zlátnout. Podáváme s vařenými brambory a čerstvou zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 166 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře otrlého farmáře

Tématické fráze: recepty kuře recepty pro farmare kuřecí prsa na smetaně pečená v troubě