Mangoldový salát s tofu

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 20 min 3 porce Saláty 2 názory

Suroviny

200 g mangoldu
1 uzené tofu
1 vejce natvrdo
150 g zakysané smetany
citronová šťáva
moučkový cukr
sůl
1 lžíce olivového oleje
1 nakládaná kapie
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mangold natrháme a dáme na mísu. Přidáme na malé kostky nakrájené tofu. Smetanu vyšleháme se solí, olejem, šťávou a moučkovým cukrem (vše podle chutí).

  2. Salát přelijeme smetanou a ozdobíme vajíčkem. Posypeme nadrobno nakrájenou kapií.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mangoldový salát s tofu

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Jana Remkova: :-) Janka, je predsa samozrejmé, že si to pri jedení premiešaš, nebudeš jesť zvlášť mangold a zvlášť zálievku. :-);-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Já bych si to musela celé promíchat s tou smetanou. Tofu kupuji, snažím se ho používat, ale popravdě, na chuť jsem mu moc nepřišla. Jedině, když nasucho opeču chleba posypaný nějakým kořením a na to si nastrouhám tofu ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: mangoldový salát