Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,17 g |
Tuky | 17,42 g |
Vláknina | 13,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 21,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olej dáme na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak a 1 min pražíme.
Krok 2: Vložíme natrhaný mangold a opäť 1 min pražíme.
Krok 3: Pridáme na kocky nakrájané tofu, papriku, kurkumu, čierne korenie a soľ a za stáleho miešania cca 5 minút opekáme.
Krok 4: Stiahneme z ohňa a dochutíme citrónovou šťavou.
Krok 5: Podávame buď teplé s kuskusom alebo studené ako šalát s paradajkami a inou zeleninou.
Zveřejněno 17. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangoldový salát s marinovaným tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r102
Moje poznámka
Mangoldový salát s marinovaným tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r102
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 7 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Markeeta před 15 minutami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 1 hodinou
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 3 hodinami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 3 hodinami
Domácí quiche
TotalMudla před 4 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 5 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 5 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 7 hodinami
Tématické fráze:
tofu recepty,
recepty z tofu,
recepty s marinovaným tofu,
recept z tofu,
recepty tofu
Suroviny:
mangold,
tofu marinované,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
kurkuma,
pepř,
sůl,
citron
Komentáře (5)