Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 077 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnvL
Moje poznámka
Bulgur se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnvL
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 11 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 14 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 5 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 5 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 7 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 8 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 8 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 8 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 9 hodinami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se vaří bulgur,
bulgur doba vareni,
bulgur v pomalém hrnci,
recepty s bulgurem,
recepty z bulguru,
kuchařka k parnímu hrnci,
parní hrnec recepty,
hrnec na bulgur,
bulgur se zeleninou,
hrnec na rýži a bulgur,
kucharka varime v parnim hrnci,
bulgur jak dlouho se vaří,
co-uvarit-v-parnim-hrnci,
bezmasá jídla v parním hrnci,
krkovička v parním hrnci,
a douho se vaří bulgur,
bulgur recepty jako příloha,
hliva v parním hrnci,
kuchařka vaříme v parním hrnci rýži
Suroviny:
bulgur,
víno bílé,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá červená,
brokolice,
žampióny,
hlíva ústřičná,
sůl,
koření kari
Komentáře (2)