Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 077 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnvL
Moje poznámka
Bulgur se zeleninou v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnvL
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 43 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 48 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se vaří bulgur,
bulgur doba vareni,
bulgur v pomalém hrnci,
recepty s bulgurem,
recepty z bulguru,
kuchařka k parnímu hrnci,
parní hrnec recepty,
hrnec na bulgur,
bulgur se zeleninou,
hrnec na rýži a bulgur,
kucharka varime v parnim hrnci,
bulgur jak dlouho se vaří,
co-uvarit-v-parnim-hrnci,
bezmasá jídla v parním hrnci,
krkovička v parním hrnci,
a douho se vaří bulgur,
bulgur recepty jako příloha,
hliva v parním hrnci,
kuchařka vaříme v parním hrnci rýži
Suroviny:
bulgur,
víno bílé,
cibule,
pórek,
paprika čerstvá červená,
brokolice,
žampióny,
hlíva ústřičná,
sůl,
koření kari
Komentáře (1)