Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 4. 2016 22:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 875 kJ / 2 599 kcal
Bílkoviny20,10 g
Tuky140,25 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy310,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Gurmet, upraveno

Zbylý krokant můžeme uchovat v uzavřené skleničce a posypat s ním zmrzlinový pohár.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rozvar z rebarbory rebarbora ibišková limonáda rebarbora rozvar rebarborový rozvar rebarborový koláč podle gurmetu rebarbora recepty jak uchovat rebarboru jak uchovat rebarboru? gurmet - rebarborový koláč

Suroviny: rebarbora, čaj, cukr, voda, smetana ke šlehání, lusk vanilkový, kardamom, cukr moučkový, lupínky mandlové, máslo, cukr, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YmJW