Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Přirozená kyselost a rebarbory zrovna vybízí k tomu, upéct z ní výborný koláč. Tuto jarní rostlinu lze ale využít i pro jiné druhy dezertů. Zkuste sladkou variantu s krokantem a šlehačkou - třeba ke kávě. Pochutnáte si.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,10 g |
| Tuky | 140,25 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 310,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmJW
Moje poznámka
Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmJW
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 11 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
rozvar z rebarbory,
rebarbora,
ibišková limonáda,
rebarbora rozvar,
rebarborový rozvar,
rebarborový koláč podle gurmetu,
rebarbora recepty,
jak uchovat rebarboru,
jak uchovat rebarboru?,
gurmet - rebarborový koláč
Suroviny:
rebarbora,
čaj,
cukr,
voda,
smetana ke šlehání,
lusk vanilkový,
kardamom,
cukr moučkový,
lupínky mandlové,
máslo,
cukr,
mouka polohrubá
Komentáře (2)