Smažený špenát

hosta Kuchařka: hosta

Zeleninová jídla 2 názory

Suroviny

čerstvý špenát
sůl
sušený česnek
hladká mouka
vajíčko
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Špenát povařte v trošce osolené vody - jen trošku, ne do měkka, jen co se spaří. Pak na cedníku nechte zchladnout.

  2. Až vychladne, promíchejte do něj trošku sušeného česneku, vymačkejte z něj vodu a utvořte kuličky. Ty obalte v mouce, pak ve vejci a smažte v menší vyšší pánvi v rozpáleném oleji do zlatova.

Poznámka

Určitě by to šlo i s mangoldem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 131 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Smažený špenát

Tématické fráze: smazeny spenat spenat recepty smažený špenát s vejci recepty na špenát špenát smažený jak se spaří špenát recept smaueny spenat

Zapomněl/a jsem heslo