Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 335 kJ / 3 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,21 g |
Tuky | 326,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07Gy
Moje poznámka
Hovězí plátky na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07Gy
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 18 minutami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 25 minutami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 2 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí na tymiánu,
hovězí plátky recept,
hovězí recepty,
recepty hovězí maso plátky,
hovezi recept,
hovězí plátek,
hovězí maso na tymiánu,
hovězí plátky recepty,
hovězí maso recepty,
hovezi na timijanu,
hovězí na platky,
hovězí krk recepty,
hovezi s tymianem,
hovezi platek recept,
hovězí na z tymiánu,
recepty z hovězího masa,
hovezi na tymianu recept,
hovězi platek na tymianu,
hovězi na timiánu
Suroviny:
krk hovězí,
špek uzený,
cibule,
tymián,
kost hovězí,
olej,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (6)