Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková pakora

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava)

10. 6. 2016 08:12

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie923 kJ / 221 kcal
Bílkoviny12,48 g
Tuky9,35 g
Vláknina11,33 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy15,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Krok za krokem (i s fíglem, jak se obejít bez teploměru) také na http://www.mojetara.cz/recipe/kvetakova-pakora-chu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

11. 6. 2016 16:39

Velmi zajímavý recept. Já od jisté doby květák nevařím, obaluji v těstíčku z hl. mouky, žloutku a vody, v kukuřičné strouhance a peču na pečícím papíře potřeném řepkovým olejem v troubě. Květák krásně změkne a hlavně, zůstane v něm všechno, co zůstat má. :-) Tohle těstíčko mne hodně zajímá, vyzkouším :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pakora recept pakora dip ke smaženému květáku recept pakora coz květáku recept na pakoru recpt pakora co je pakora? pakora z kukuřičné mouky květáková korma dip k smaženému květáku pakora recept videorecepty recept na indickou pakoru pakora těsto

Suroviny: květák, mouka hladká, kmín mletý, koriandr sušený, chilli, kurkuma, žloutek, voda, olej rostlinný, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Květáková pakora

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9NVZ