Králičí předek pečený s Marmite

mika59 Kuchařka: mika59

Jiné maso 4 názory

Suroviny

králičí přední nohy
2 rovné lžičky Marmite
velká cibule
100-150 g celeru
malá mrkev
máslo
sůl
pepř
trochu oleje
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Králičí nohy malinko osolíme a opepříme. Do každé vetřeme důkladně pastu Marmite, zakápneme olejem a necháme chvíli odpočinout.

  2. Mezitím nakrájíme cibuli na hrubo, zeleninu nastrouháme nebo nakrájíme na jemno. Do pekáčku dáme cibuli, zeleninu, maso, kousek másla a lehce podlijeme vodou.

  3. Pekáček přikryjeme a pečeme na 180 st. asi 40 minut do měkka. Občas maso polijeme výpekem a podle potřeby podlijeme. Podáváme s brambory nebo rýži.

Poznámka

Včera tady casino psal, že dělal kuřecí a chutnalo. Protože jsem pastu dostala a už dost dávno, neměla jsem odvahu to vyzkoušet. A protože celého králíka jsem se neodvážila dělat, zkusila jsem jen přední nohy. No bylo to výborné. Ale věřím, že to není pro každého. Ostatně tady je popis. Kromě specifické slané a nahořklé chuti, kterou nejde zaměnit s ničím jiným, ji konzumenti vyhledávají také jako bohatý zdroj vitaminu B. Vyznačuje se velmi specifickou barvou, chutí i vůní. A právě tolik charakteristická chuť je také důvodem, proč je tato slavná pomazánka prodávaná pod sloganem Budete ji milovat, nebo nenávidět.

Prodává se v prodejnách Tesco nebo zdravé výživě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 72 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králičí předek pečený s Marmite

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: králičí přední nohy recept králíčí přední nohy recepty recepty kralik-predek králičí přední nohy pasta marmite

Zapomněl/a jsem heslo