Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 906 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,14 g |
Tuky | 18,59 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Nakoniec premiešame s v mlieku rozhabarkovanými vajíčkami. Krok 3: Zakryté pečieme v rúre pri 180°C 20 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 min zapečieme. Krok 4: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta zapečená s rýží a tofu s vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVDQ
Moje poznámka
Kapusta zapečená s rýží a tofu s vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVDQ
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vařená rýže s tofu,
kapusta s tofu,
vařené tofu recept,
kaputa s tofu,
kapusta recepty s rýží,
kapusta recept,
zapečená kapusta,
kapusta, dýně, tofu,
kel kapusta recept,
kapusta tofu,
tofu kapusta,
recepty z kapusty, tofu,
recepty kapusta a tofu
Suroviny:
kapusta,
tofu lahůdkové,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
cibule,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)