Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Moje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 1 hodinou
Kinder řezy
Ashelin před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 5 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 6 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 7 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 7 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 9 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 9 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí majonéza tyčový mixér,
tatarka z majonézy,
domácí tatarka tyčový mixér,
jak udělat z majonézy tatarku,
domací tatarka,
domací majoneza,
domácí majonéza hustota,
domaci tatarka bez vajec,
jak z majonézy udělat tatarku,
lehká majonéza,
domácí majonéza v mixéru,
jak udělat majonézu,
tatarka s majonézy,
domaci majoneza mixéry,
domácí tatarka bez vejce,
recept domaci tatarka,
domácí majonéza recept,
bezvaječná tatarka,
lehka domaci majoneza,
jak udělat tatarku z majonézy
Suroviny:
olej,
vejce,
sůl,
okurka čerstvá,
cibule,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
pepř
Komentáře (8)
Kdyby se recepty mazaly po každé připomínce k postupu, nezbylo by jich tu mnoho.
Základní poučka, kterou mi maminka při povídání o majonéze řekla, byla: A pamatuj si, po přidání kyselého (hořčice, ocet - ten tam také patří!) majonéza i tatarka řídne
Mimochodem, do normální tatarky kečup nepatří. Zato worčestr ano
A ten, kdo ji neumí, bude třeba vyděšený, že mu po přidání hořčice majonéza velice zřídne a je třeba znovu došlehávat další olej atd...