Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 458 kJ / 4 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,42 g |
Tuky | 276,58 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 6,27 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 308,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s brynzou pro Dášenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0pw
Moje poznámka
Halušky s brynzou pro Dášenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0pw
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 5 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 20 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 43 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 2 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
halušky-kluci v akci,
kluci v akci halušky,
halušky s bryndzou,
halušky,
jak dlouho vařit halušky,
slovenské halušky s bryndzou,
pravé slovenské halušky,
brynzové halušky kluci v akci,
pravé slovenské halušky recept,
kluci v akci recepty slovenské halušky,
pravé slovenské halušky recept kluci v akci,
zemiakové halušky,
halušky s brynzou,
halušky kluci v akci,
halušky s bryndzou a slaninou,
jak dlouho se vaří halušky,
recept na pravé slovenské halušky,
pravé halušky recept,
pravé halušky,
pravé brynzové halušky
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
brynza,
slanina uzená
Komentáře (43)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Slanina pražená v mikrovnce
Recept ještě nebyl hodnocen 4,7Tak této delikatese říkám HALUŠKY.
edit-stalo to i za ten ustrouhly nehet
výborné
Co to je 230km,když bych už byla u vás na Slovači,přijela bych,no né? .
Pajaska: Páji, keď ma zabiješ, tak neviem, pre akú Dášenku to malo byť
Domnívám se, že vše se odvíjí od odrůdy brambor, druhu a kvality mouky, správném poměru brambor x mouky x délky vaření. Někdy si myslím, že do toho vstupuje i momentální psychické rozpoložení kuchaře a počasí
Samozřejmě halušky zbožňuji a posílám bodíka.