Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halušky s brynzou pro Dášenku

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 5. 2009 07:21

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie17 458 kJ / 4 173 kcal
Bílkoviny100,42 g
Tuky276,58 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 6,27 g
Sůl15,83 g
Sacharidy308,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

20. 5. 2009 19:35

Mňam! Halušky jsem objevila teprve coby dospělá díky svému slovenskému kamarádovi z vejšky a ihned jsem se zamilovala...:-p Krásný předpis, Tejajo, a vzhledem k tomu, že je přímo od zdroje, bude to stoprocentně výborné jídlo. Ukládám a už se těším :-p.

Katarinka

20. 5. 2009 16:03

Halušky sú lepšie,keď sú mäkké podľa mňa.Ja dávam múky len toľko,aby sa nerozvarili,ani o kúsok viac.Čím viac múky,tým sú tvrdšie a horšie.:-p

tejaja tejaja

20. 5. 2009 12:57

Vložila som obrázok strúhadla na zemiaky na halušky aj zemiakové placky. Samozrejme, dajú sa strúhať na robote s tým istým profilom.

tejaja tejaja

20. 5. 2009 12:42

Pipre, z hladkej múky sú halušky príliš mäkké. Ale zase mám skúsenosť, že v Čechách sú múky trocha inak mleté. Naša hladká je skutočne veľmi hladučkaá, tá česká je trocha bližšie k našej polohrubej. Musíš si to proste vyskúšať.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 5. 2009 11:20

No, halušky, no, to je žrááádýlko!:-)):yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

20. 5. 2009 10:02

Božíčku, zase ty naše oblíbené halušky:-O Tejajo, kolik jich máš ještě v rukávu:-?Už jsem vyzkoušela ty tvoje skoro všechny, tak tyhle přijdou taky na řadu, to je víc než jasný:-pa letí k tobě bodík bez přemýšlení:yes:

Jana Pá

20. 5. 2009 09:22

:-p:yes::-D

pipre pipre

20. 5. 2009 09:00

Halušky s bryndzou máme rádi, ale nesmíme je dělat často :-) Dělám je stejně, pouze dávám hladkou mouku, ale s polohrubou to vyzkouším také. Bodík:yes:

Svetlana Svetlana

20. 5. 2009 08:50

:-(:-(Terezko, máš rozum? Teď po ránu, když tady křoupu mrkev a rajče a přesvědčuju se, že teda žádné kalorické bomby a ty toto?...ty vypadají úúúžasně...mňam...noooo, ale bodíka ti dám...:-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: halušky-kluci v akci kluci v akci halušky halušky s bryndzou halušky jak dlouho vařit halušky slovenské halušky s bryndzou pravé slovenské halušky brynzové halušky kluci v akci pravé slovenské halušky recept kluci v akci recepty slovenské halušky pravé slovenské halušky recept kluci v akci zemiakové halušky halušky s brynzou halušky kluci v akci halušky s bryndzou a slaninou jak dlouho se vaří halušky recept na pravé slovenské halušky pravé halušky recept pravé halušky pravé brynzové halušky

Suroviny: brambory, mouka polohrubá, sůl, brynza, slanina uzená

TopRecepty.cz

Halušky s brynzou pro Dášenku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0pw