Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,36 g |
| Tuky | 1,70 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlNE
Moje poznámka
Česneková polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlNE
Nejnovější recepty
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 54 minutami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 16 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 45 minutami
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 4 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
polévka z pohanky,
polévka z pohanky a na česneku,
polevky recepty česneková polévka,
oukrop recept,
polévka s pohankou,
polévky cesneku,
recepty na polévku cesnekovou,
cervena polevka s pohankou,
česneková polévka s houbami,
falešná česneková polévka,
pohanka recepty-polévka,
polévka česneková recept,
oukrop z česneku,
pohanka na česneku,
česnekačka recept,
česnečka s pohankou,
pohanka recept,
česneková polévka,
polévky česnek
Suroviny:
brambory,
česnek,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pohanka,
sůl,
olej
Komentáře (18)
Spôsobom, aký je uvedený pri tomto recepte, doplňujem polievky namiesto cestovín, zemiakov a pod. Takže do hocijakej polievky, väčšinou zeleninovej, keď je uvarená a teda vriaca, odstavená z ohňa, hneď nasypem pohánku, zakryjem a nechám stáť. Kým je polievka vhodná teplotou na jedenie, pohánka bude hotová tiež. Počítajte s tým, že ak polievka bude stáť dlhšie, napr. ostane aj na druhý deň, pohánka ju zahustí viac, takže množstvo pohánky dajte podľa toho, akú hustú máte radi polievku. Ale to si po niekoľkých razoch overíte. Ak by náhodou potrebovala pohánka byť na váš vkus mäkšia, tak ju nechajte zakrytú ešte 5-10 minút, každý má rád inú mäkkosť.