Bazalkovo - tymiánové brambory

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Bramborová jídla 4 názory

Suroviny

4 velké brambory
mořská hrubá sůl
bazalka
olivový olej
bylinky
uzená paprika
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory den předem předvaříme. Druhý den je oloupeme, nakrájíme na kostky, prosypeme nasekanou bazalkou, tymiánem, špetkou uzené papriky, prokápneme olivovým olejem, osolíme hrubou solí a dáme péci na plech s pečícím papírem.

  2. Dobré jsou také s jogurtem, ochuceným hořčicí nebo bylinkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 291 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bazalkovo - tymiánové brambory

  • Ivace64 Ivace64(autor receptu)

    popoluska340: děkuji, zkus :-)

    Odpovědět

  • popoluska340 popoluska340

    Ja peciem tiez zemiaky dost casto,neosupane nakrajane na 4 casti,ale tie predvarene su aj rychlejsie hotove,a tie bylinky vyskusam.Super tip.:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Peču brambory většinou se slupkou, předem uvařené, na pečícím papíře. No, proč mne nikdy nenapadlo přidat bylinky :-O:-? :yes:

    Odpovědět

  • cecilka cecilka

    <3<3<3 a su skvele aj namiesto cipsov k tv, pripadne k citani, len treba pouzit vidlicku, aby sme knihu neumazali;-(, a

    Odpovědět

Tématické fráze: tymiánové brambory