Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 550 kJ / 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 0,60 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 138 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Táta králík na celeru a hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6yz
Moje poznámka
Táta králík na celeru a hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6yz
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 29 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 45 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
kralik na celeru,
starší králík recepty,
starší králík recept,
králík na z celeru,
recept na staršího králíka,
příprava staršího králíka,
starší králík - recepty,
co ze staršího z králíka,
co ze staršího z králíka,
králík na hlive,
kralik.na celeru,
recept z masa staršího z králíka,
králík hliva,
recepty ze staršího králíka,
králík a hlíva,
kralik na česneku a celeru,
co ze staršího kralika,
maso ze starsiho kralika,
králík starší,
recept ze staršiho králíka
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
celer,
hlíva ústřičná,
sádlo,
omáčka worcesterová,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (2)