Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z vepřové konzervy

Někdy nezbývá mnoho času pro přípravu oběda nebo večeře, tento rychlý recept nabízí řešení. Stačí mít doma pár základních surovin, konzervu masa a máte uvařeno. Hotové rizoto můžete vylepšit nastrouhaným sýrem.

Hodnocení receptu je 4,7 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

2. 6. 2009 14:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

u nás se z toho nají 5 lidí :-)

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cibule není podmínkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janina a Honzíček

7. 4. 2011 13:17

Dobrý den.prosím vás,mohla by ste mi říct,jestli myslíte papriku jako koření a nebo čerstvou?Děkuji.:-) Zítra bych chtěla vyzkoušet.:-):-*

fraudidi fraudidi

12. 1. 2011 12:16

Jituskaka kdybych mohla udělím ti tisíc bodíků. tohle rizotko dělám moc a moc ráda. Nejde o kulinářský zázrak, ale jako maminka dvou dětí občas potřebuji ukuchtit něco rychle, levně a dobře! Konzerva od hami, hrášek bonduel a rýže je tou nejlepší variantou. Teď jsem ho zase dovařila a i když moje dcerka má zrovna nejedící období tohohle zblajzla celý talíř! :-*:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 2. 2010 14:46

jituskaka já běžně dělám rizoto z vepřové konzervy. Domácí konzervu bych si nechala na čerstvý chleba a ne do rizota. Možná, to někomu nežere ani pes, ale mojim oběma vnučkám to rozhodně chutná víc, než z kuřecího masa;-):yes:

Martysek

12. 6. 2009 11:56

Tak když se povede sehnat dobrou konzervu, tak je z toho rizoto naopak moc dobré, právě po tom sosíku, on je z té konzervy trochu jiný a moc dobrý:-)
Ale taky většinou děláme už z pečenýho masa, liju tam i výpek a maso nasekám hodně na jemno.

Kutačová jana

3. 6. 2009 08:41

Tak,na čínské konzervy opravdu dnes můžeme jen vzpomínat.Ty byly luxusní i za syrového stavu.o)Jinak téma vepřové konzervy jsme už rozebírali na jiných stránkách o vaření a zjistili jsme,že testem co do chuti a kvality bylo vepřové ve vlastní šťávě od Hamé a já jsem objevila(docela již dávno) konzervu vepřového masa ve vlastní šťávě v Lídlu,která má podobnou chuť jako kdysi ty čínské konzervy,nicméně strukturou se již moc nepodobá.je voňavá a myslím,že i dost dobrá.vyrábím z ní pomazánky,ale dá se jíst i bez úprav.Rizoto jsem z ní taky dělala a bylo velice dobré.Jako rychlovka na dovču to vůbec není špatné.Toť jen můj názor,ale měla jsem potřebu jej sdělit;-):-p

Bibinka Bibinka

2. 6. 2009 19:50

Opuncie, bingo:yes:zrovna to jsem měla na mysli a úplně ho vidím před očima i ty jejich znaky na červené etiketě;-) Jó, na to může člověk jenom vzpomínat, nic jiného nám nezbývá,chááá:-D

opuncie opuncie

2. 6. 2009 19:16

Bibinko, pamatuješ se na konzervy z čínského vepřového ve vlastní šťávě? To bývala dobrota.

jituskaka

2. 6. 2009 18:08

Bibinka: tak já nevím od jaké značky to teď přesně je , podívám se příště řeknu ;)

buchta-kuchta: jasný bůček a pak budu vypadat jako bůček taky, no v žádným případě

Jinak já vás nenutím jíst konzervy jen to je rychlí recept a navíc ( nám nevybíravým chutná ). Prvně to zkusit a potom kritizovat, ale tak to je jedno :-) každý má svůj vlastní názor, pohled na jídlo i jiný chutě. Tím končím :D hh takhle dlouhou jsem neměla snad ani slohovou práci

buchta kuchta

2. 6. 2009 17:47

konzervy dnes nežere ani pes - když už tak si do receptu semel trochu bůčku:-/

Iljusa Iljusa

2. 6. 2009 17:18

souhlasím plně s BIbinkou, pokud není domácí, tak bych to nejedla;-)

Bibinka Bibinka

2. 6. 2009 16:29

Jituškaka, kde kupuješ vepřové konzervy, nebo si zavařuješ maso sama:-?To, co se dá koupit v běžných prodejnách, není vůbec k jídlu:-(JˇOˇOˇO, to bejvávalo, že když se koupila vepřová, nebo hovězí konzerva, byly tam kusy libového masa a dobrej sosík:-D

Denisa

2. 6. 2009 16:21

občas ho také tak dělám :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s vepřovým masem z konzervy rizoto s vepřovou konzervou vepřové rizoto rizoto z vepřového masa z konzervy rizoto s konzervou vepřová konzerva s rýží rizeto z vepřové konzervy rizoto s masem z konzervy ryzoto z veprove konzervy oběd z vepřové konzervy recepty z veprove konzervy rizoto s vepřovým masem v konzerve vepřové maso v konzervě rizoto s vepřovým masem rizoto z veprovky cinska veprova konzerva vepřová konzerva rizoto vepřové domácí rizoto z vepřového masa co uvařit z veprove konzervy

Suroviny: rýže, cibule, konzerva vepřová, hrášek sterilovaný, lahůdková paprika, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Rizoto z vepřové konzervy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rg00