Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 785 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,63 g |
Tuky | 28,73 g |
Vláknina | 170,10 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 137,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Rozehřejeme plotnu s hrncem. Do hrnce přidáme máslo se zeleninou a zeleninu pořádně orestujeme. Podlijeme vodou. Vaříme cca 15 minut, až zelenina změkne.
Krok 3: Poté vytáhneme jednu mrkvičku na ozdobení. Zbytek můžeme rozmixovat.
Krok 4: Můžeme zdobit dle vlastní fantazie a podávat s pečivem.
Zveřejněno 14. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý zeleninový krém s provensálským rohlíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWZR
Moje poznámka
Rychlý zeleninový krém s provensálským rohlíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWZR
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 18 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno 11. 5. 2025 06:11
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno 11. 5. 2025 05:00
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno 10. 5. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamka1137 před 40 minutami
Pesto z medvědího česneku
MartaStehlikova před 10 hodinami
Hrachová polévka II.
Kajkajak před 11 hodinami
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
LenkaHor před 11 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Ilias před 12 hodinami
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 12 hodinami
Boloňská omáčka
poirotka před 12 hodinami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Knota před 13 hodinami
Suroviny:
cibule,
brokolice,
mrkev,
brambory,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
máslo
Komentáře (3)