Rybí filé na čínskem zelí

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: cca 30 min 2 porce Ryby 3 názory

Suroviny

2 ks rybího filé
1 čínske zelí
4 brambory
2 lžíce kokosového oleje
1 lžíce hladké mouky
1 lžička mleté červené papriky
sůl
kmín
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Múku a papriku zmiešame v tanieri.
    Filé osolíme a obalíme v múke s paprikou.

  2. Zemiaky narežeme na tenké plátky.

  3. Na širokej panvici rozohrejeme olej a na polovicu vložíme filé.

  4. Na druhú polovicu panvice dáme plátky zemiakov, osolíme ich a posypeme rascou. Pražíme spoločne, pričom občas zemiaky otáčame a filé v polovici praženia otočíme na druhú stranu.
    Upražené filé vyberieme na teplý tanier a udržujeme v teple.

  5. Na uvoľnenú polovicu panvice vložíme listy čínskej kapusty a pražíme ďalej, kým nezavädnú. Nezabudneme otáčať aj zemiaky.

  6. Na tanier dáme opražené zemiaky, čínsku kapustu a navrch dáme filé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí filé na čínskem zelí

  • Angel 666 Angel 666

    Vypadá to lákavě ;-):yes:

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Terezko okamžitě bych si dala:yes:

    Odpovědět

  • nanny nanny(neregistrovaný)

    <3To vypada moc lakave,hned bych si dala.Uz jsem file dlouho nemela,musim napravit:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: rybí filé recepty rybí filé recept file rybi

Zapomněl/a jsem heslo