Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 883 kJ / 2 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,35 g |
| Tuky | 64,24 g |
| Vláknina | 30,81 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 319,52 g |
Postup přípravy
Přidáme zbytek surovin a vymísíme volnější těsto, které necháme v míse asi hodinu vykynout. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly a uděláme rohlíky – měla jsem 8 velkých. Pokud je třeba, můžeme těsto při práci mírně podsypnout, z hodně pomoučeného těsta jdou rohlíky špatně svinout i vyválet. Krok 3: Rohlíky necháme nakynout na plechu, potřeme vodou, rozmíchanou s troškou solamylu, posypeme vločkami a upečeme ve vyhřáté troubě (200°C).
Vločky na posyp jsou použity sojové.
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vyD
Moje poznámka
Celozrnné rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vyD
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 7 hodinami
Bílý chléb
Petulice před 7 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 9 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 10 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 11 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 12 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečivo s omládkem,
rohliky s omladkem,
žitný celozrnné rohlíky,
celozrnné rohlíky,
top recepy celozrné rohlíky,
pečivo se sladenkou,
celozrnné pečivo se sladěnkou,
rohlík se sladěnkou,
jak svinout rohliky,
co je pečivo s omládkem,
kaiserky se sladěnkou,
rohlík s omládkem,
dobré celozrnné rohlíky recept,
je sojovy rohlik celozrnne pecivo?,
celozrnny rohlik omladek,
dobré rohlíky s omládkem,
celozrnné pečivo se sladěnkou,
jak vyvalet rohliky,
omládek,
zadelat na omladek
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
kefír,
olej,
sůl,
kmín drcený,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná
Komentáře (9)