Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 502 kJ / 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,47 g |
| Tuky | 40,74 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Moje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 34 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové rohlíčky
Noumik před 23 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
omeleta se žampióny,
žampionová omeleta,
omeleta s žampiony,
uprava žampionů,
amoleta se žampiony,
žampiony recepty,
omoleta se žampiony,
vaječná omoleta se žampiony,
žampiony úprava,
omeleta plnena zampiony,
žampionová amoleta,
vaječná omeleta plněná žampiony,
vajecna omoleta,
vajecna amoleta se žampióny,
omeleta se žampiony a sýrem,
vaječná omeleta se strouhankou,
žampionová omeleta recept,
vaješná omeleta se zampiony,
jak upravit žampiony,
omeleta se žampiony recept
Suroviny:
vejce,
voda,
sýr strouhaný,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
petrželka,
olej
Komentáře (9)
Ještě k postupu-já bych už zrovna osmažila všechny žampiony,potom půlku dala stranou a dělala dál podle postupu.Tento postup je zbytečně zdlouhavý