Losos na rozmarýnu s tymiánem a bazalkou
Postup přípravy
Krok 1: Lososa okořeníme tymiánem, rozmarýnem, přidáme bazalku a nakonec nepatrně ocitronujeme. Položíme na pečící papír a pečeme v předehřáté troubě cca 25 minut. Nepatrně osolíme až v závěru. Není třeba výrazně solit - losos má výbornout chuť jako takový.
Krok 2: Podáváme s těstovinami s parmezánem.
Zveřejněno 17. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na rozmarýnu s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mZ9
Moje poznámka
Losos na rozmarýnu s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mZ9
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 7 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
losos a tymián,
losos s na tymiánu,
losos na tymianu,
losos s rozmarýnem a bazalkou,
file pecene s rozmarynem a bazalkou,
peceny losos s tymianem,
losos s tymiánu,
solit lososa,
solit lososa?,
kdy solit lososa,
losos s tymiánem a rozmarýnem,
treska obecna filet z panenka recepty,
rozmarýn s tymiánem,
losos na rozmarýnu,
losos na víně s bazalkou,
losos s rozmarýnou a bazalkou,
losos s rozmarýnem a tymiánem
Suroviny:
losos,
tymián,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl
Komentáře (1)