Losos na rozmarýnu s tymiánem a bazalkou
Postup přípravy
Krok 1: Lososa okořeníme tymiánem, rozmarýnem, přidáme bazalku a nakonec nepatrně ocitronujeme. Položíme na pečící papír a pečeme v předehřáté troubě cca 25 minut. Nepatrně osolíme až v závěru. Není třeba výrazně solit - losos má výbornout chuť jako takový.
Krok 2: Podáváme s těstovinami s parmezánem.
Zveřejněno 17. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na rozmarýnu s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mZ9
Moje poznámka
Losos na rozmarýnu s tymiánem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mZ9
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 53 minutami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 2 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 3 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 3 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 6 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 7 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
losos a tymián,
losos s na tymiánu,
losos na tymianu,
losos s rozmarýnem a bazalkou,
file pecene s rozmarynem a bazalkou,
peceny losos s tymianem,
losos s tymiánu,
solit lososa,
solit lososa?,
kdy solit lososa,
losos s tymiánem a rozmarýnem,
treska obecna filet z panenka recepty,
rozmarýn s tymiánem,
losos na rozmarýnu,
losos na víně s bazalkou,
losos s rozmarýnou a bazalkou,
losos s rozmarýnem a tymiánem
Suroviny:
losos,
tymián,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl
Komentáře (1)