Mexické fazole po mém

Ludmila B Kuchařka: Ludmila B

Doba přípravy: 1/2 hodiny Luštěniny 1 názor

Suroviny

25 dkg gothaje
trošku tuku na osmahnutí
(ne moc – salám ho pustí)
troška hladké mouky na jíšku
1/4 lžičky pálivé papriky
½ lžičky sladké papriky
½ kostičky masoxu
1 cibule na kousíčky nakrájená
1 dračí – pálivá klobása
1 konzerva sterilované kukuřice
1 konzerva sterilovaných fazolek
2 ks menších rajčat
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmahnu na kousíčky nakrájený salám, nejlépe gotha j- cca 25 dkg, pak zapráším trochou mouky, přidám pálivou papriku (koření), a ½ lžičky sladké papriky, přidám na jemno nakrájenou cibulku a restuji. Nepatrně podliji horkou vodou a přidám ½ kostičky masoxu.

  2. Přidám na kolečka čabajku (dračí, písecká...), na kousky nakrájenou syrovou papriku (1 ks stačí), 1 malou konzervu sterilované kukuřice a jednu konzervu sterilovaných fazolí, dvě menší rajčata, nakrájená na větší kousky.

  3. Promíchám, opět nepatrně podliji a nechám ještě chvilku dusit, aby byla paprika měkká.

Poznámka

Podáváme s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mexické fazole po mém

Tématické fráze: mexické fazole mexické fazole recept rychlé jídlo ze sterilovaných fazolí fazole recept rychle mexicke fazole fazole mexicke.cz top recepty recepty z fazolí recept na mexické fazole rychle pokrmy ze sterilovanych fazoli fazole po mexickou konzerva mexické fazole příprava mexických fazolí fazole s kukuřicí a salámem mexicke kuchařky top fazole mexicke recept na fazole jídlo že sterilovaných fazolí recept fazole v konzervě recept na přípravu mexické fazole sterilované recept