Jehněčí špíz s cuketou

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 40 min 2 porce Jiné maso 3 názory

Suroviny

300 g jehněčích jater
1/2 cukety
1 cibule
150 g balkánského sýru
jehněčí vývar
2 lžíce rajčatového protlaku nebo pyré
1 lžíce hořčice
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pečeň (játra) a syr nakrájame na menšie kúsky, cuketu a cibuľu na kolieska.

  2. Pečeň, syr, cibuľu a cuketu striedavo napichujeme na ihly.

  3. Na panvicu nalejeme olej a špízy opekáme asi 10 min zo všetkých strán.
    Potom ich vyberieme a udržiavame v teple.

  4. Do výpeku prilejeme trocha vývaru, pridáme pretlak a horčicu a vložíme tymiánové vetvičky. Osolíme, okoreníme a povaríme cca 10 minút.

  5. Špízy prelejeme omáčkou a podávame s hriankami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jehněčí špíz s cuketou

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Vccera jsem byla pro jehneci,koupila jsem i jatra.Meli jsme dnes k obedu.K tomu rukolovy salat.Vyborny,vsichni jsme si moc pochutnali.Moc dekuji za recept.:-K:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    jemmy: Ďakujem. :-K

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Jehneci maso mame moc radi.tento recept se mi moc libi,urcite je to velka dobrota,ulozila jsem si,urcite vyzkousim.:-K:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: jehněčí špíz jehněčí vyvar recept na jehněčí špíz jehněčí cuketa

Zapomněl/a jsem heslo