Pstruh s hummusem a černými olivami

Vaření s láskou Kuchařka: Vaření s láskou

Ryby 0 názorů

Suroviny

1 chlazený pstruh
1 hummus s černými olivami
ančovičky
sůl
pepř
olivový olej
citron
petrželka
černé olivy
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme filety ze pstruha.

  2. Do misky si připravíme najemno nakrájené ančovičky, hummus z černých oliv a zamícháme.

  3. Filety osolíme, opepříme a na olivovém oleji osmažíme.

  4. Na talíř naservírujeme připravenou marinádu, filety, citrón, petrželku, černé olivy, sůl, pepř, olivový olej a je hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh s hummusem a černými olivami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pstruh na olivach