Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutrie na "smetaně" (bez tuku)

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

8. 12. 2017 21:24

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie453 kJ / 108 kcal
Bílkoviny7,91 g
Tuky0,61 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka je lehká, maso z nutrie má velmi nízký obsah tuku. Podáváme s těstovinami nebo s knedlíkem.

https://varimebeztuku.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2017 00:58

Hmm, tak nutrii jsem ještě nejedla a nikde jsem ji ani neviděla. Ale zkusila bych moc ráda :-)

hosta hosta

9. 12. 2017 00:47

cekrops: podle této filosofie by musel ten, kdo přidá recept na úpravu masa z méně obvyklého zvířete dokládat, že to tak je? Jako vtip dobrý :-D:-D:-D. Mj. - stažená nutrie bez hlavy pro lajka od králíka k nerozeznání. Bývaly doby, kdy byla běžně k dostání. I na topkách je recept z nutrií :-)
https://www.toprecepty.cz/recept/41213-kadlikova-n...

cekrops cekrops

9. 12. 2017 00:02

hasic: Vlastně jste si sám odpověděl. To , že je to z nutrie poznám podle fotky stažené nutrie . Toto maso ,přiznejme si to otevřeně , není zase tak běžně k sehnání. Tímto prosímpěkně nechci tvrdit že autorka je lhářka ! Ale ta fotečka "stažené nutrie" by se tam hodila.

hasic

8. 12. 2017 22:58

cekrops: a proč by si jako autorka měla vymýšlet? Kdyby to bylo z kuřecího, tak asi napíše "kuře na smetaně", kdyby z králičího, napíše "králík na smetaně". Potřebuješ mít u receptu na smažený vepřový řízek vyfocený prase? Jak poznáš, že ten řízek je z vepřovýho, zvlášť, když je to obalený?:-D

cekrops cekrops

8. 12. 2017 22:18

cathleen: No to se to potom "píší recepty" . . . :-D

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 12. 2017 22:11

cekrops: a i kdyby bylo, není to jedno?:-O Základ receptu je přeci použitelný pro více druhů mas, nemusíme si tu nic dokazovat.

cekrops cekrops

8. 12. 2017 22:04

Chtělo by to nějakou fotku (jako důkaz) , že je to opravdu z nutrie.
Takhle tam (na té fotce) může být klidně kuřecí,králičí,krůtí maso...

Kocmax Kocmax

8. 12. 2017 21:47

hasic: Na česneku je moc dobrá, já bohužel česnek používat ze zdravotních důvodů nemohu. Tak jsem začala dělat tuhle lehčí variantu. Snad vám bude taky chutnat.

hasic

8. 12. 2017 21:39

Nutrii jsem doposud jen pekl na česneku, se zelím či špenátem a br. knedlíkem, protože jsem ani jinou úpravu neznal. Tohle bude určitě vynikající, dávám do oblíbených a vyzkouším:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nutrie nutrie recept jak připravit nutrii nutrie na paprice nutrie recepty omacka z nutrie recepty na nutrii jak se dělá nutrie nutrie hrbet recept na nutrii nutrie omačka jídlo z nutrie s obrázky nutrie na cibuli kuchařka nutrie priprava nutrie jak uvařit nutrii co se dá uvařit z nutrie co jí nutrie koreni na nutrii nutrie svickova

Suroviny: nutrie, cibule, mléko nízkotučné, sůl, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Nutrie na "smetaně" (bez tuku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2PxM