Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové s paprikami a fazolemi - párolt sertéspaprika és bab

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 12. 2017 23:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 341 kJ / 560 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky30,45 g
Vláknina3,15 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy38,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete použít nakládané beraní rohy a zalít lákem v bodě 2 a odpovídajícím způsobem upravit množství cukru, soli a octu. Vmíchejte je do směsi až na závěr s fazolemi a jen prohřejte.

Pokrm znám z Budapešti, víc než 20 let. Nevím, jak se jmenuje, ale Maďaři mu tak nějak říkali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušená fazole s paprikou vepřové čili papričky vepřové medailonky budapešť vepřové s paprikou a fazolemi

Suroviny: sádlo, pivo černé, rajče drcené, beraní rohy, paprika čerstvá červená, fazole, pasta papriková, sůl, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Dušené vepřové s paprikami a fazolemi - párolt sertéspaprika és bab

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BAnk