Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hřbet v marinádě z česneku a agave

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2018 17:30

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 124 kJ / 269 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky20,98 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Králičí maso je vynikající a v marinádě ještě lepší. Nejlepší je nechat hřbety marinovat klidně i celou noc, maso pak bude křehčí. Pokud to nejde, dají se upéci i potřené marinádou a dané rovnou do trouby.

Marináda vytvoří na povrchu tmavší jakoby opečený vzhled.

My jsme si jako přílohu dali tarhoňu opečenou na pórku a mleté sladké červené paprice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králičí hřbety v jogurtové marinádě

Suroviny: hřbet králičí, česnek, olej olivový, sirup agávový, sůl

TopRecepty.cz

Králičí hřbet v marinádě z česneku a agave

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7m08